Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

XXI. századi gondolatok / Agilis transzformáció

Agilis transzformációAgilis transzformáció a kkv szektorban.

 

 

Az új EFQM Modell 5. kritériuma így fogalmaz:

"A szervezetnek - napjainkban és a jövőben is - egyaránt meg kell felelnie az alábbi két fontos elvárásnak, hogy sikeressé válhasson és az maradhasson. Egyrészt, folytatnia kell jelenlegi üzleti működésében az előállítási folyamatok sikeres menedzselését (“a teljesítmény menedzsmentje”). Másrészt, a szervezeten belül és kívül is állandó változások menedzselésére van szüksége a sikeresség megőrzése érdekében (“a változás menedzsmentje”).

"A szervezetnek képesnek kell lennie a teljes ökorendszerében a lehetőségek és fenyegetések (SWOT) beazonosítására, az időben történő (agilis),hatékony és eredményes reagálásra és válaszadásra."

Ezekkel a a bevezető gondolatokkal ajánljuk figyelmébe a következő webinár rendezvényünket

Előadó: Panyi Mihály ügyvezető igazgató, alapító, Digital Inn Consulting Kft.

Panyi Mihály a cég ügyvezető igazgatója és egyben az alapítója is. Ő felel az ügyfélkapcsolattartás mellett a cég missziójáért, illetve maga is vezet projekteket. Több éves projektmenedzseri tapasztalatot szerzett a DPD csoport mellett a MOL csoportnál is. Az alapító ezek mellett többszörös okleves Közgazdász, illetve a legmagasabb üzleti fokozatot is megszerezte (MBA) IT menedzsmentből. A kor agilitására jellemző trendek miatt Ő maga is okleveles Scrum Master (PSMI).

A webinár program időpontja: 2021. február 12. (péntek) 10:00 

A rendezvényre, mely Zoon platformon zajlik, az alábbi regisztrációs űrlap segítségével lehet jelentkezni.

A programról videó felvétel készül, melynek megosztása a programon részt vevő, előzetesen regisztrált résztvevők körében lehetséges. Ezzel kapcsolatos további tájékoztatás a webinár program elkezdésekor kapnak a résztvevők.      

FONTOS, hogy pontosan adja meg az email címét, mert a jelentkezési űrlap elküldését követően erre a címre fogja megkapni a regisztrációja visszaigazolását, illetve a webinár programhoz szükséges csatlakozási linket és kiegészítő információkat is ide fogjuk küldeni az előadást megelőző napon 18 óráig.

Várunk minden érdeklődőt!
« Vissza az előző oldalra!

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar