Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

Tagság / Tagság előnyei

Tagság előnyei 

Az egyesületi tagság előnyei

Engedmények és kedvezmények

Tagjaink szolgáltatásainkat ingyenesen vagy jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe. Rendezvényeinken (tréningek, workshopok, konferenciák, roadshow), vállalat-látogatásainkon kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk tagjainknak. Tagjaink az EFQM kiadványaihoz jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá.

 

Kapcsolatépítés és tapasztalatcsere

Tagjainkat meghívjuk rendezvényeinkre és szakmai programjainkra, amelyek kiváló alkalmak kapcsolatok építésére és ápolására, tapasztalatcserére, valamint hálózati együttműködések kialakítására. Mivel a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, lehetővé teszi a nemzetközi szintű tapasztalatcseréket, szakmai találkozókat, vállalat-látogatásokat, információáramlást és együttműködéseket. Lehetőséget biztosítunk az EFQM Európai Díj különböző elismerési szintjein eredményt elért szervezetekkel történő kapcsolatfelvételre, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

 

Kommunikáció és nyilvánosság

Tagjainkat felvesszük tagjegyzékünkbe, amelyet hozzáférhetővé teszünk az érdeklődőknek. Továbbá mivel a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület küldetése a kiválóság-kultúra széles körben terjesztése, tevékenységeink, projektjeink, eseményeink sajtónyilvánosságot kapnak. A megjelent hírekben referenciaként sokszor megjelennek tagjaink. Az Egyesület és az egyesületi tagság pozitív megítélése támogatja a tagok, tagszervezetek PR tevékenységét, hozzájárul elismertségük növekedéséhez. Honlapunkon közöljük tagjaink elért eredményeit, innovációs és szakmai híreit.

 

Információs hálózat

Az Egyesület a kiválóság kultúra terjesztése érdekében a tagok számára hozzáférhetővé kíván tenni egy tudásbázist, amely a tagok aktív közreműködésével jön létre, az eredmények, innovációk és szaktudás ismertetésével. Tagjaink a hírlevélben rendszeresen értesülhetnek az aktuális rendezvényekről, pályázati felhívásokról, tagvállalati hírekről és fontos időpontokról.
« Vissza az előző oldalra!

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar