Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

On-line felmérések / Elkötelezettség a Kiválóságért 2*

Elkötelezettség a Kiválóságért 2*Felkészült-e az Ön cége ennek a kiválósági szintnek a teljesítésére? Erre gyorsan választ kaphat, ha kitölti az alábbi gyors „önértékelést”. Amennyiben legalább négy kérdés esetében a válasza pozitív, akkor bátran elindíthatják a tanúsítási folyamatot.

A tanúsítási szintrő részleteket az alábbi linken olvashat

Elkötelezettség a Kiválóságért 2* 
 

Elkötelezettség a Kiválóságért 2*

Amennyiben elküldi a kérdőívet nekünk nevével, telefonszámával, akkor hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további egyeztetés céljából.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
1. Rendelkezik a szervezet stratégiai tervvel, mely dokumentum tartalmazza a kulcs célokat és akciókat a szervezet jövőbeni működését illetően?:
!
2. Működtett a vezetés egy belső értékelési rendszert, melyben rendszeresen vizsgálják a szervezet működésének teljesítményét?:
!
3. Működtett a szervezet olyan rendszert, melyben rendszeresen gyűjti a vevői visszajelzéseket annak céljából, hogy megismerjék a termékkel / szolgáltatással kapcsolatos elégedettséget?:
!
4. Működtet a szervezet olyan rendszert, melyben gyűjti a munkatársak visszajelzését, véleményét annak céljából, hogy megismerjék az elégedettségüket / elkötelezettségüket?:
!
5. Rendelkezik a szervezet deklarált és dokumentált folyamatirányítási rendszerrel?:
!
6. Rendelkezik a szervezet olyan kialakított irányelvvel, mely a szervezet tartós / fenntartható működésének feltételeit tartalmazza?:
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar