Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

Legfrissebb hírek

 

 

 

 


Amit még korábban sosem tettünk

 

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület meghirdeti első kihívását.

Fussunk le együtt 2040 km-t a Nemzeti Kiválóság Díj november közepére tervezett átadásáig. 

 

Rengetegen küzdünk különböző betegséggel, amelyek alapvetően a mozgáshiányos életformánkból ered. Ezt a pandémia tovább tetézte (erre utal a 19-es szám), mert a sportolási lehetőségeink is beszűkültek. De ezzel párhuzamosan egyre többen fedezték fel a futást, mint alkalmas, alternatív mozgási lehetőséget. Művelhető szabadban vagy zárt térben (futópad), egyedül vagy csoportosan, szisztematikusan felépítve, vagy csak úgy hobbiból. Ezért egy olyan csoportot szeretnénk elindítani, amely alapvetően arra buzdít, hogy mozogni KELL! 

Az alábbi linken elérhető zárt Facebook csoportba olyan leendő tagok jelentkezését várjuk, akik rendszeresen, vagy rendszertelenül, de futnak, mozognak. Nekik szánjuk ezt a kicsit több mint két hónapra szóló kihívást.

 

 

Elkészültek a kihívásunk jelvényei is. Négy fokozat után jár majd az elismerés a résztvevőknek a "legyőzőtt" kilométerek száma alapján: 25, 50, 100 és 200.

 

A kihíváshoz, a Facebook csoporthoz már most lehet csatlakozni. Természetesen a csoport tagjai nem csak futni, de rendszeresen "beszélgetni" is fognak egymással. A mozgás fontossága mellett a fenntarthatósághoz és persze a Kiválósághoz kapcsolódó témák is megjelennek majd. 

A csoport által teljesített távról az SzKKE honlapján fogunk majd folyamatosan tájékozódatást adni. 

A tervezett indulási időpont: szeptember 6. 

Akinek felkeltette az érdeklődését a kezdeményezés, az keresse fel a kihívás Facebook oldalát és jelentkezzen a csoportba! 

 

További információért keresse munkatársunkat:

Szabó Kálmán

Email: szabo@kivalosag.hu

Mobil: 30/515-1297

 

 

 

 Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar