Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

Kiválóság programok / 1+1 - kiterjesztett program

1+1 - kiterjesztett programA program célja kettős:

  1. Felhívni az érintett szervezetek vezetőinek figyelmét az EFQM kiválóság tanúsítás megpályázásának lehetőségére (Elkötelezettség a Kiválóságért, Elkötelezettség a Kiválóságért 2*) melynek kapcsán szakmai és anyagi támogatást is nyújtunk számukra.  
  2. Megszólítani azokat a cégeket, vállalkozásokat, amelyek együttműködő partnerség keretében anyagilag és/vagy szakmailag támogatnák az érintett szervezetek kiválósági törekvéseit.

Hogyan működik az oldal?

Ha Ön civil, egészségügyi, vagy szociális területen működő szervezet vezetője:

  • tájékozódjon az EFQM tanúsítás lehetőségeiről, feltételeiről (fenti szöveg linkelt részei),
  • amennyiben érdeklődik a program iránt, úgy készítsen egy rövid (maximum 1 oldal) bemutatkozó anyagot, és azt küldje el számunkra. Az ilyen formán jelentkező szervezeteket fogjuk ezen az oldalon megjeleníteni.

Ha Ön egy vállalkozást képvisel:

  • kérjük olvassa el a kiválasztott szervezet bemutatkozó anyagát, valamint a program tájékoztatóját,
  • támogatási szándékuk esetén jelezzék számunkra, hogy melyik szervezetet és milyen formában fogják támogatni. A támogató cégek, vállalkozások nevét feltüntetjük a támogatást kérő szervezet neve mellett.       

Az "1+1" program keretén a 400.000 Ft értékű tanúsítási díj 50%-át a Szövetség által működtetett "Elkötelezettség a Kiválóságért Támogatási Alap", míg a fennmaradó részt a támogató vállalkozás biztosítja.     

Amennyiben a program keretében mindkét fél (cég és támogatott szervezet) kezdeményezi a kiválóság tanúsítvány megszerzését, abban az esetben a céges tanúsítás eljárási díjából 25% kedvezményt biztosítunk.

Bízunk benne, hogy a kezdeményezésünk számos szervezet és vállalkozás érdeklődését fogja felkelteni, ezzel is előmozdítva a két fél közötti hosszú távú együttműködés kialakulását. 

Részletek az oktatási intézményeknek szóló programról ITT 

Várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeinken:

E-mail: info@kivalosag.hu

Telefon: 30/515-1297


Támogatást kérvényező szervezet neve A szervezet bemutatkozó anyaga Támogató vállalkozás neve
Újbudai Szociális Szolgálat (Budapest, XI.) Újbudai Szociális Szolgálat Vámközvetítő Kft. (Győr)« Vissza az előző oldalra!

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar