Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület honlapján!

 

Az Egyesület küldetése, hogy a felhalmozott tudás, ismeretanyag és partneri együttműködések segítségével a leghatékonyabb módon járuljon hozzá a hazai szervezetek kiválóságához, támogatva működésük eredményességét, versenyképességét és fenntarthatóságát.

Céljaink között szerepel:

  • A szervezetek kiváló működésének elérése érdekében minőségi és kiválósági díjak meghirdetése, szervezése az európai követelményrendszerek figyelembe vételével.
  • Az EFQM szervezetén keresztül elősegíteni a magyar szervezetek bekapcsolódását az európai üzleti kiválóság nemzetközi hálózati együttműködésbe a szervezetek legjobb gyakorlatának megismerése, továbbadása, adaptálása érdekében.
  • Együttműködés hazai és nemzetközi szakértőkkel az üzleti és a non-profit szférában működő szervezetek hatékonyságának, kiváló működésének elősegítése érdekében.
  • A kiváló szervezeti működés elismerése a fejlődés különböző fokozatában az európai elismerési rendszerhez illeszkedően. 
  • Az ipari és szolgáltató szervezetek jó gyakorlatának továbbadása a közszolgálati szervezetek részére - oktatás, egészségügy, közigazgatás, közszolgáltató - a hatékonyabb működés érdekében.

A fenti célrendszer mentén igyekszünk minél szélesebb körben kifejteni aktivitásunkat, melyről a honlap alpontjaiban található információs anyagok adnak az érdeklődők számára betekintést. 
 

Kérem, hogy tájékozódjon működésünkkel kapcsolatban a rendelkezésre álló felületeken!

 

Várjuk jelentkezését, észrevételeit, javaslatait!

Üdvözlettel:

  Sugár Karolina

        elnök

 Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar