Elérhetőségek

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

1116 Budapest,
Fehérvári út 132-144
Mobil:
+3630/515-1297
E-mail:
info@kivalosag.hu

Adományozás, támogatás / EFQM Modell 2020.

EFQM Modell 2020.Az EFQM 2019 október 23-án bemutatta az új modelljét. 

Ezzel kapcsolatban az SzKKE számára két fontos feladat állt elő:

       1. Az új modell magyar nyelvű változatának előállítása

Az elmúlt 1 éves időszakban számos formában és fórumon kezdtünk hozzá az új modell fordításához. A feladat a terjedelmet illetően nem volt hatalmas, mindössze az 50 oldalas kiadvány fordítását kellett megoldani, viszont kiterjedt egyeztetésre volt szükség az angol nyelvű szakmai anyag magyar fordítását illetően. Ezzel is megbírkóztunk és 2020 november 16-ra elkészült a magyar nyelvű kiadvány. Számtalan hazai szakember segítette a munkánkat hozzászólásokkal, javaslatokkal, véleményekkel. Köszönjük nekik, illetve azoknak a cégeknek, akik anyagilag is támogatták a kiadvány elkészülését:

  • Hatos és Társa Nyelviskola Kft.
  • Hödlmayr Logistics Hungary
  • Pannon Quality Kft.
  • Vámközvetítő Kft.

A fordítás befejezését követően a következő, most aktuális  feladatunk:

      2. Az új modell nyilvános publikálási licenszének megszerzése

 

Az EFQM az új modell esetében is alkalmazza azt a gyakorlatot, hogy egy bizonyos összeg megfizetése esetén az adott kiadvány hozzáférését ingyenesen biztosítja. A magyar nyelvű változat publikálási licenszének díja 2.500 Euró, mely segítségével 2 évig a modell kiadvány ingyenes lesz elérhető. A korábbi EFQM Modell kiadvány esetében is tapasztaltuk, hogy nagy az igény az ingyenes hozzáférésre (közel 200 megrendelést regisztráltunk). 

Ezért kérjük, hogy akinek módja van rá (első sorban cégekre, vállalkozásokra gondolunk), azok adomány formájában segítsék annak létrejöttét, hogy a hazai szervezetek, vállalkozások, intézmények és magánszemélyek ingyenesen hozzáférhessenek a legújabb EFQM Modellhez.

Minden szervezetet, amelyik legalább 150.000 Ft összegű adományt nyújt a fenti cél megvalósításához, azt az alábbi felületen fogjuk névvel és logóval megjeleníteni, illetve az EFQM Modell 2020. magyar nyelvű kiadványában is feltüntetjük a nevüket és logójukat.

Az oldal alján megtalálható és letölthető az adományozási szerződés.

 

Számítunk a támogatásukra!

 

 Csatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület - Magyar